1e Bodo Kupat Festival

Amsterdam · 8 jul 2017 :linkattrs: Padjak de Smeltkroes organiseert in samenwerking met verschillende Javaanse stichtingen en verenigingen de allereeste Bodo Kupat Festival. Er zijn diverse kraampjes en tenten aanwezig met onder meer kleding, kunst en pacitan (hapjes), springkussens voor de kleintjes. Een ieder is van harte welkom en de toegang is gratis. Met medewerking van de organisaties: . SJIF (Almere) . Welzijnsvereniging Bangsa Jawa (Amsterdam) . St. Bangsa Jawa (Hoogezand) . St. Manggar Megar (Den Haag) . Brabantse Kumpulan (Brabant) == Dansprogramma . link:../../dansen/gambyong-pareanom[Gambyong Pareanom] - Ilse Wongsodikromo, Mike Wardi, Ingrid Sastro en Christine Tomopawiro . link:../../dansen/menak-jingga-dhayung[Menak Jingga Dhayung] - Jeroen Verwoest en Mike Wardi . link:../../dansen/pangkur-angleng-lomboh[Pangkur Angleng Lomboh] - Nathalie Smoor, Sandra Martowisastro, Riciani Belfor, Mike Wardi, Intan Overwijn en Ingrid Sastro . link:../../dansen/srikandi-burisrawa[Srikandi Burisrawa] - Mike Wardi en Intan Overwijn

Foto-album

Bekijk foto's op Google Photos