11e editie Concert Gamelan en Dans uit Midden Java in het Gamelanhuis

Amsterdam · 20 nov 2016 :linkattrs: Voor de 11e keer organiseerden dansgroep Sinar Anyar en gamelan ensemble Wiludyeng het Concert Gamelan en Dans uit Midden Java. Zij hebben een selectie getoond van gamelan muziek en hofdansen. Als verrassing demonstreerde dansgroep Sinar Anyar de populaire Indonesische dangdut muziek met Javaanse danstechnieken. Het Gamelanhuis, Veemkade 578 te Amsterdam, is de locatie van het evenement deze keer en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 26 vanaf Amsterdam Centraal Station). == Dansprogramma . link:../../dansen/bum-bum[Bum Bum] - Riciani Belfor en Mike Wardi . link:../../dansen/enggar-enggar[Enggar-enggar] - Monique vd Broek en Mike Wardi . link:../../dansen/gambyong-marikangen[Gambyong Marikangen] - Ingrid Sastro, Sandra Martowisastro, Rosminie van Schie, Anelicia Sadiroon en Monique Smits

Video afspeellijst

Foto-album

Bekijk foto's op Google Photos