9e editie concert Gamelan en Dans

Amsterdam - zo 30 nov '14 · Op zondag 30 november 2014 organiseerden gamelan ensemble Wiludyeng en dansgroep Sinar Anyar de 9 editie Concert Gamelan en Dans uit Midden Java in het Gamelanhuis, Veemkade 578 te Amsterdam. Tevens vierden we de 20e verjaardag van dansgroep Sinar Anyar.

9e editie concert Gamelan en Dans

Amsterdam - zo 30 nov '14 · Op zondag 30 november 2014 organiseerden gamelan ensemble Wiludyeng en dansgroep Sinar Anyar de 9 editie Concert Gamelan en Dans uit Midden Java in het Gamelanhuis, Veemkade 578 te Amsterdam. Tevens vierden we de 20e verjaardag van dansgroep Sinar Anyar.

Dansprogramma

  1. Golèk Clunthang - Rosminie van Schie, Sandra Martowisastro, Anelicia Sadiroon, Intan Overwijn, Ingrid Sastro, Ivy Natthoe, Monique Smits en Monique vd Broek

  2. Menak Jingga Dhayung - Riciani Belfor en Mike Wardi

  3. Penghijauan - Anelicia Sadiroon, Mike Wardi, Ingrid Sastro en Riciani Belfor

  4. Retna Pamudya - Monique vd Broek, Ivy Natthoe, Intan Overwijn en Monique Smits