9e editie concert Gamelan en Dans

Amsterdam · 30 nov 2014 :linkattrs: Op zondag 30 november 2014 organiseerden gamelan ensemble Wiludyeng en dansgroep Sinar Anyar de 9 editie Concert Gamelan en Dans uit Midden Java in het Gamelanhuis, Veemkade 578 te Amsterdam. Tevens vierden we de 20e verjaardag van dansgroep Sinar Anyar. == Dansprogramma . link:../../dansen/golek-clunthang[Golèk Clunthang] - Monique vd Broek, Rosminie van Schie, Sandra Martowisastro, Anelicia Sadiroon, Intan Overwijn, Ingrid Sastro, Ivy Natthoe en Monique Smits . link:../../dansen/menak-jingga-dhayung[Menak Jingga Dhayung] - Riciani Belfor en Mike Wardi . link:../../dansen/penghijauan[Penghijauan] - Anelicia Sadiroon, Mike Wardi, Ingrid Sastro en Riciani Belfor . link:../../dansen/retna-pamudya[Retna Pamudya] - Monique Smits, Monique vd Broek, Ivy Natthoe en Intan Overwijn

Video afspeellijst

Foto-album

Bekijk foto's op Google Photos